E-fundraising: Tineri din 9 țări se formează la Craiova

 Craiova găzduiește evenimentul "E-Fundraising". 34 lucrători de tineret din Italia, Ucraina, Grecia, Spania, Polonia, Macedonia, Georgia, Republica Moldova și România participă la activități de formare ”E-fundraising”. 

Evenimentul reprezintă prima mobilitate din primul an de implementare a acreditării Erasmus + pe tineret, obținută de Asociația Națională de Dezvoltare Continuă a Tineretului din România, ANDCTR.

Timp de o săptămână, tineri din Italia, Ucraina, Grecia, Spania, Polonia, Macedonia, Georgia, Republica Moldova și România  iau parte la cursuri de formare, fac schimb de bune practici, pun bazele unor viitoare colaborări care vor produce schimbări active în comunitățile din care aceștia fac parte.

Acțiunile  proiectului “E-fundraising” sunt pline  de surprize și provocări. Participanții s-au aventurat într-un city game care le-a pus la încercare perspicacitatea, au descoperit orașul Craiova și punctele de atracție.

Pe lângă activitățile din program, voluntarii au pregătit pentru fiecare zi un material despre acțiunea de fundraising din țara lor de proveniență.

Evenimentului ”E-fundraising” este implementat de Asociația Națională de Dezvoltare Continuă a Tineretului din România (ANDCTR) si  este finanțat de către Comisia Europeană prin programul Erasmus Plus.

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bilanțul unui an presărat cu provocări, dar și cu învățăminte pentru toți cei implicați în procesul educațional

ActiveGames4Change - Mediu de învățare prin sport pentru tinerii aflați în conflict cu legea

CELE MAI BUNE PRACTICI PRIVIND INFIINTAREA DE INTREPRINDERI SOCIALE IN REGIUNILE VEST, CENTRU SI NORD-VEST – PROIECTUL ARGUS