Crucea Roșie Română: UMANITATEA NU ARE GRANIȚE


Voluntarii Societății Naționale de Cruce Roșie din România sunt la punctele de trecere a frontierei cu Ucraina.

 “Pentru că avem o misiune: să protejăm viața, să aducem speranță, să facem bine. Iar UMANITATEA NU ARE GRANIȚE”

Este gandul voluntarilor Crucii Rosii Române care în aceste zile au ales să lase activitățile curente, familia și jobul pentru a aduce alinare ucrainenilor care ajung pe teritoriul România.

La corturile amplasate  de Crucea Roșie  se asigură cetățenilor ucraineni sprijin în alimente, produse de igienă, îndrumare și suport emotional, precum și  servicii de restabilire a legăturilor cu familia realizate cu  ajutorul unor  parteneriate încheiat cu operatori de telefonie mobile.

Cei care vor să se alăture acțiunilor de sprijinire a cetățenilor ucraineni o pot face donând prin intermediul paginii de internet a Crucii Roșii Române: www.crucearosie.ro sau direct în conturile campaniei deschise la BRD Agenția Piața Romana:

RO76BRDE410SV07590484100 (Lei)

RO12BRDE410SV31714694100 (euro)

RO88BRDE410SV36413794100 (USD)

Societatea Națională de Cruce Roșie din România este o organizație umanitară, membră a Mișcării Internaționale de Cruce Roșie și Semilună Roșie, auxiliară autorității publice și abilitată prin lege să asigure asistență umanitară în caz de dezastre și să vină în sprijinul persoanelor vulnerabile.

Sursă: Crucea Roșie Română

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bilanțul unui an presărat cu provocări, dar și cu învățăminte pentru toți cei implicați în procesul educațional

ActiveGames4Change - Mediu de învățare prin sport pentru tinerii aflați în conflict cu legea

CELE MAI BUNE PRACTICI PRIVIND INFIINTAREA DE INTREPRINDERI SOCIALE IN REGIUNILE VEST, CENTRU SI NORD-VEST – PROIECTUL ARGUS