Studenţii Universităţii din Craiova, ajutoarele lui Moş Crăciun


POVEȘTI DE 10 x 10, proiect de suflet al studenţilor din cadrul Universității din Craiova. Contribuie şi tu. Luna decembrie este despre iubire, seninătate, căldură, și mai ales, despre speranță și povești. Tinerii lanseaza o noua ediție a proiectului ,,Povești de 10x10”, ce vizează ajutorarea familiilor greu încercate și micuții care îndură multe greutăți și neajunsuri, dar în ciuda acestora, au rezultate bune ce merită laude.

"Tot ce trebuie să facem este să ne alegem povestea sau poveștile care ne înduioșează și cu care empatizăm cel mai mult și să fim noi cei care le aducem bucuria și speranța. Să țesăm iubire, să fim generoși și atenți la nevoile celuilalt pentru că sărbătorile de iarnă, dincolo de toate aromele și podoabele sunt despre oameni și povești, despre dăruire. Aromă de scorțișoară și portocale, colinde cu glasuri zglobii ce răsună pretutindeni și zăpada care freamătă la fiecare pas atunci când ne îndreptăm spre ființele dragi nouă cu brațele pline de cadouri – la asta ne gândim atunci când vorbim despre Crăciun", a declarat Izabela Bădin, coordonatorul proiectului.


Proiectul este organizat de Asociația Studenților din Facultatea de Litere Craiova, Organizația Studenților Politehniști Profil Electric din Craiova și Asociatia Studentilor Facultatii de Horticultura, cu sprijinul Centrul de Consiliere si Orientare in Cariera - Universitatea din Craiova . Daca doresti sa te alaturi campaniei, poti dona in contul afisat pe ecran:

Punct fix - Holul Central al Universității din Craiova

Punct mobil - urne cămine studențești

Cont bancar: RO03BRDE170SV79384021700

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bilanțul unui an presărat cu provocări, dar și cu învățăminte pentru toți cei implicați în procesul educațional

ActiveGames4Change - Mediu de învățare prin sport pentru tinerii aflați în conflict cu legea

CELE MAI BUNE PRACTICI PRIVIND INFIINTAREA DE INTREPRINDERI SOCIALE IN REGIUNILE VEST, CENTRU SI NORD-VEST – PROIECTUL ARGUS