Master în științe ale comunicării la Universitatea din Craiova



Universitatea din Craiova organizează, în perioada 15 - 19 septembrie 2021, înscrieri la primul master în domeniul științe ale comunicării. Masterul Media online și imagine instituțională va funcționa în structura Facultății de Litere.

Pentru acest an, au fost scoase la concurs cinci locuri la buget, cu posibilitatea de suplimentare, iar admiterea se va face prin concurs. Absolvenții studiilor de licență care se înscriu pentru master trebuie să realizeze un eseu motivațional.  Acesta va fi depus în dosarul de înscriere și va fi evaluat cu admis/respins. Ierarhizarea se va face după media anilor de studiu din ciclul universitar de licență. În situația obținerii unor note egale, departajarea se va face prin două criterii:  media examenului de finalizare studii – licenţă, apoi media examenului de bacalaureat

Cei care vor urma cursurile acestui master vor obține competențe de comunicare strategică în mediul online, competenţe middle level în domeniul publicităţii, competenţe de cercetare ştiinţifică în domeniul ştiinţelor comunicării, dar și abilități necesare pentru urmarea programului de doctorat în domeniul ştiinţelor comunicării.

Masteranzii vor avea posibilitatea să facă stagii de practică la importante instituții media naționale și locale, dar și la departamentele de imagine și comunicare ale unor instituții publice și private.

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bilanțul unui an presărat cu provocări, dar și cu învățăminte pentru toți cei implicați în procesul educațional

ActiveGames4Change - Mediu de învățare prin sport pentru tinerii aflați în conflict cu legea

CELE MAI BUNE PRACTICI PRIVIND INFIINTAREA DE INTREPRINDERI SOCIALE IN REGIUNILE VEST, CENTRU SI NORD-VEST – PROIECTUL ARGUS