Intră pe teren și schimbă jocul alături de sportivii Special Olympics. Ajută-i să devină campioni! DONEAZĂ!

Tineri speciali au nevoie de ajutorul nostru pentru a reprezenta România la cea mai mare competiție destinată sportivilor cu dizabilități intelectuale.

24 de performeri Special Olympics România (10 sportivi la schi alpin, 4 la schi fond, 4 la snowshoeing, 2 la patinaj artistic și 4 la patinaj viteză) vor participa la Jocurile Mondiale de Iarnă Special Olympics din Kazan (Rusia), ianuarie 2022.

 


Sportul schimbă lumea. Schimbarea este un sport de echipă

Maria și Răzvan sunt doi  sportivi ai Asociației Langdon Down Oltenia Centrul Educațional Teodora. Ei fac parte din delegația de 24 de sportivi Special Olympics care vor reprezenta România la Jocurile Mondiale de Iarnă Special Olympics 2022. Maria va concura la ski alpin, iar Răzvan la ski fond.

Pentru a putea ajunge în Kazan, Rusia, Maria și Razvan au nevoie de ajutorul nostru. Sunt necesari 1.300 de euro/persoană, costuri care acoperă cheltuielile de transport, antrenament și o parte din echipamentul sportiv necesar.

 Dacă vrei să contribui la visul lor, DONEAZĂ:

 -              direct on-line în favoarea Special Olympics România, pentru Maria și Răzvan: https://specialolympics.ro/implica-te/doneaza/...

 -              în contul Asociației Langdon Down Oltenia Centrul Educațional Teodora, cod fiscal: 13423916, pentru Maria și Răzvan, IBAN: RO21RNCB0135018910250001, deschis la B.C.R

Despre Asociația Langdon Down Oltenia Centrul Educațional Teodora (ALDO-CET)

Asociației Langdon Down Oltenia Centrul Educațional Teodora a fost înființată în anul 2000 de către un grup de părinți. ALDO-CET contribuie la creșterea calității vieții persoanelor cu sindrom Down și la crearea oportunităților de dezvoltare la nivel profesional și personal.

Despre Special Olympics

Jocurile Mondiale de Iarnă Special Olympics Kazan 2022 vor prezenta puterea unei lumi a incluziunii, egalității, bunătății și a bucuriei. Jocurile au ca scop crearea unor comunități incluzive prin transformarea atitudinilor care vizează persoanele cu dizabilități intelectuale din Rusia și din întreaga lume.

Pe lângă competiții sportive, Jocurile Mondiale de Iarnă Special Olympics 2022 se vor axa pe extinderea programelor organizației în sănătate, educație și leadership pentru sportivi.

Special Olympics este o mișcare globală care a luat startul în 1968 din dorința de a opri discriminarea la adresa persoanelor cu dizabilități intelectuale.

Jocurile Mondiale Special Olympics au loc o dată la doi ani, alternând între vară și iarnă.

 

 

 

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bilanțul unui an presărat cu provocări, dar și cu învățăminte pentru toți cei implicați în procesul educațional

ActiveGames4Change - Mediu de învățare prin sport pentru tinerii aflați în conflict cu legea

CELE MAI BUNE PRACTICI PRIVIND INFIINTAREA DE INTREPRINDERI SOCIALE IN REGIUNILE VEST, CENTRU SI NORD-VEST – PROIECTUL ARGUS