Vacanţa perfectă din inima Olteniei. Noi am fost, ne-a plăcut!

La doua ore distanţă de Craiova şi 25 de kilometri de Târgu Jiu, în localitatea Muşeteşti, judeţul Gorj, un grup de oameni senini au creat o destinaţie de poveste. Un loc al familiei şi prieteniei, unde nimeni nu se plictiseşte. Cei mici învată să își găsească curajul, în timp ce, locul pe cei mari îi încurajează să fie iar mici.

Fie că-ţi place să mediteazi la marginea pădurii,  să citești o carte, să o pui de un picnic, sau să te lansezi în aventuri cu tiroliana, paintball, air soft, tir cu arcul sau să dai o tură cu bicicleta prin natura încă autentică,  ajungi cât mai curând la Aventerra Park.

Noi am fost, mai mergem!

Este locul ideal pentru familie şi prieteni, pentru grupuri de copii, pentru tabere şi excursii. Unde se poate face mai bine formarea alternativă daca nu  în mijlocul naturii!

Ce găseşti la Aventerra Park?

Vei descoperi o organizare impecabilă, natură conservată, preocupare pentru siguranţă şi dragoste de oameni.

100% ADRENALINĂ

generată de 6 trasee, 12 tirolieneșimultealtele

100% SIGURANȚĂ

garantată de o investiție majoră în cele mai performante sisteme de protecție

100% DISTRACȚIE

provocată de tine și prietenii tăi în limita nelimitării activităților

Dacă te prinde lăsatul soarelui aici, vei vedea câteva cete de vaci ce se întorc agale spre casă, si n-o să-ți vină să crezi că nu e o poveste, ci că e vacanța ta.

O să te surprinzi zâmbind involuntar la amintirea copilăriei din satul bunicilor într-un loc modern, dar plin de pitoresc.

Dacă stai de vorba cu gazdele cu siguranţă o să vă împrieteniţi.

Aventerra Park nu este decât un parc de aventură, misiunea proiectului  este să aducă bucurie și în viețile celor mai încercați și să genereze un impact de durată în comunitate. Aventerra Park nu este un business, ci un proiect de antreprenoriat social.

Dacă nu te- am convins, mergi şi vezi: https://aventerra.ro/

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bilanțul unui an presărat cu provocări, dar și cu învățăminte pentru toți cei implicați în procesul educațional

ActiveGames4Change - Mediu de învățare prin sport pentru tinerii aflați în conflict cu legea

CELE MAI BUNE PRACTICI PRIVIND INFIINTAREA DE INTREPRINDERI SOCIALE IN REGIUNILE VEST, CENTRU SI NORD-VEST – PROIECTUL ARGUS