STAGIU DE PRACTICĂ LA INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN „Mihai Bravul” DOLJ și GRUPAREA DE JANDARMI MOBILĂ „ Frații Buzești” CRAIOVA



În perioada 12 iulie – 08 august a.c., opt studenți, de la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, Facultatea Jandarmi și Facultatea Drept vor desfășura un stagiu de practică, prevăzut în programa de învățământ, la Inspectoratul de Jandarmi Județean Dolj și Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova.

Stagiul de practică are un caracter practic-aplicativ, principalele modalități de pregătire fiind însușirea modului de acțiune în cadrul elementelor de dispozitiv și participarea la diferite misiuni în cadrul celor două unități de jandarmi. 

Activitățile au ca scop consolidarea și transpunerea în practică a cunoștințelor teoretice asimilate, formarea și dezvoltarea deprinderilor practice.

Prima zi a debutat cu un program de acomodare cu specificul și misiunile executate de Inspectoratul de Jandarmi Județean Dolj și Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, iar în continuare, studenții vor fi îndrumați de tutori cu experiență în activitatea profesională, acordându-se o importanță deosebita caracterului formativ al practicii.

 

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bilanțul unui an presărat cu provocări, dar și cu învățăminte pentru toți cei implicați în procesul educațional

ActiveGames4Change - Mediu de învățare prin sport pentru tinerii aflați în conflict cu legea

CELE MAI BUNE PRACTICI PRIVIND INFIINTAREA DE INTREPRINDERI SOCIALE IN REGIUNILE VEST, CENTRU SI NORD-VEST – PROIECTUL ARGUS